Comfy Ghost Black High Waist String Performance

1500+ solgte
(77)


Ghost Black High Waist String Performance
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Denne trusen er i Performance-serien – undertøy for deg som ønsker å yte maksimalt. Performance er spesielt velegnet trening, men mange bruker den også til fritid fordi den er såpass komfortabel i bruk
91 % polyamide og 9 % lycra

Fra comfy basics til figurnære, super myke & lette stoffer med seamless cuts. Comfy er det perfekte undertøyet uansett bruksområde. Your everyday first!

En elegant stringtruse med medium høyt liv og høy, laserkuttet utskjæring av benåpningen.
Stringtrusen har lekkert og funksjonelt design med “usynlige” sømmer. Veldig behagelig kvalitet på innsiden og utrolig stilig design på utsiden.

 

Funksjoner 

  • Stringtruse
  • Sømløs
  • Laserkuttet benåpning
  • Medium høyt liv
  • Høy utskjæring

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

 

Les mer om Comfy nedenfor:
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Utrolig mykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flatlocksømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alle Comfy er designet for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 78-10 EAN: I/A SKU2: I/A