Comfy Tee White Comfycel Woman

(2)

299 kr


White Comfycel Woman
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Klassisk hvit t-skjorte - du tar skjeldent feil med en slik Tee i garderoben. T-skjorten kommer i normal passform og med rund hals. En t-skjorte som passer til ethvert antrekk, du kan bruke den alene eller under andre plagg.

Laget med Comfycel® - vårt egenutviklede stoff. Stoffet har godt hold og puster bra.

Materialet består av Lyocell mikset med kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Stoffet er ekstremt mykt, puster godt og er superholdbart.

Modellen er 175cm og bruker størrelse S

Funksjoner:

  • Hvit t-skjorte
  • Normal passform
  • Rund hals
  • Mykt, hurtigtørkende og pustende stoff
  • Comfycel® - vårt egenutviklede stoff
  • 47 % bomull, 47 % lyocell og 6 % Lycra®

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Litt om Comfycel®:

Mer slitesterk enn vanlig bomull: Hvis bomullsundertøy kan vare lenge og ha lang levetid, vil undertøy laget av Comfycel® vare enda lenger og samtidig se bedre ut etter langvarig bruk.

Tekstur og mykhet: Comfycel® har en smal overflate og er omtrent dobbelt så myk som bomull, noe som gjør det til det ultimate valget av klær som har direkte kontakt med huden. Samtidig som stoffet drapererer fint, krøller det seg heller ikke.

Fuktabsorberende og antibakterielle egenskaper: Comfycel®-undertøy er minst 50 % mer absorberende enn vanlig bomull og gir et mindre gunstig miljø for bakterievekst.

Pusteevne: Materialet i Comfycel® transporterer naturlig fuktighet og hjelper dermed med kroppstemperaturregulering og hudens kjølesystem. Undertøyet holder deg sval og tørr, selv etter en svett treningsøkt.

Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Comfycel® gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

SKU: 19-43 EAN: I/A SKU2: I/A