Comfy Tee Black Comfycel Woman

1 vurdering

299 kr


Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Svært god og pen t-skjorte for dame. T-skjorten er svart og laget av vår egenutviklede stoff, Comfycel®. T-skjorten vil raskt bli en favoritt. Den har rund hals og klassisk passform. Et perfekt hverdagsplagg som står like godt som midtpunktet i antrekket, under favorittjakka eller som et utrolig deilig innerste lag. Stoffet er mykt og lett, men likevel slitesterkt.

Funksjoner:

  • T-skjorte
  • Kullsvart, absorberer lyset [mer eller mindre] totalt
  • Avslappet passform
  • Rund hals
  • Mykt, hurtigtørkende og pustende stoff
  • Comfycel® - vårt egenutviklede stoff
  • 45 % modal, 45 % bomull og 10 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

:white_check_mark: Gratis frakt
:white_check_mark: Kan betale med Vipps eller Klarna
:white_check_mark: Klimanøytralt

Litt om Comfycel®:

Mer slitesterk enn vanlig bomull: Hvis bomullsundertøy kan vare lenge og ha lang levetid, vil undertøy laget av Comfycel® vare enda lenger og samtidig se bedre ut etter langvarig bruk.

Tekstur og mykhet: Comfycel® har en smal overflate og er omtrent dobbelt så myk som bomull, noe som gjør det til det ultimate valget av klær som har direkte kontakt med huden. Samtidig som stoffet drapererer fint, krøller det seg heller ikke.

Fuktabsorberende og antibakterielle egenskaper: Comfycel®-undertøy er minst 50 % mer absorberende enn vanlig bomull og gir et mindre gunstig miljø for bakterievekst.

Pusteevne: Materialet i Comfycel® transporterer naturlig fuktighet og hjelper dermed med kroppstemperaturregulering og hudens kjølesystem. Undertøyet holder deg sval og tørr, selv etter en svett treningsøkt.

Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Comfycel® gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

SKU: 19-21 EAN: I/A SKU2: I/A