Comfy Ghost Olive Strap Crop Bra

2100+ solgte80 kr rabatt
353 vurderinger

279 kr 199 kr inkl. mva.


Comfy Ghost Olive Strap Crop Bra
Vis Størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringVi rydder ut i en gammel modell med en liten produktfeil. Dette er bare at fargen er litt ulik fra det den skulle ha vært. Den er fortsatt helt riktig i alt fra passform til kvalitet, men har litt feil farge. Dermed får du super pris!

Mørk grønn 35mm bånd med logo. Comfy topp med justerbare skulderstropper. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Wood - det perfekte hverdagsundertøyet! Ekstra myk og miljøvennlig, fremstilt av Tencel® bøkefiber. Wood-serien puster godt og har selvfølgelig den umiskjennelige Comfy komforten.

Supermyk med avkjølende effekt, men med høyere vannopptak enn bomull, så kan bli klamt på varmere dager eller ved fysisk aktivitet. Tencel® modal er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter.

45% modal/45% cotton/10% Lycra

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør undertøyet like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 36-02 EAN: I/A SKU2: I/A