Comfy Summer Safari String Cotton (2-pack)

344 vurderinger

249 kr inkl. mva.


Comfy Summer Safari String Cotton (2-pack)

Få 150 kr gavekort du kan bruke på dette produktet!
Gavekortet gjelder pr. produkt/kan brukes flere ganger. Sjekk mailen din!

Vis Størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringSommerens garanterte favoritt. Glatt blomstretrykk med hvitt waistband. String cut. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!
Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!
Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

92% cotton/8%Lycra

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør undertøyet like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 39-11 EAN: I/A SKU2: I/A