Comfy Racer Back Bra Performance

1000+ solgte
474 vurderinger

279 kr


Comfy Racer Back Bra Performance
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Kongeblått 35mm waistband med hvit logo, ekstremt populær fargekombo. 35mm elastisk bånd. 

Performance – undertøyet for deg som vil yte maksimalt! Performance er spesielt velegnet til bevegelse. Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

MERK: toppen er ikke formsydd og det er ingen support i form av bøyler eller lignende.

Stoffet er mykt, lett (ca. 130 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

79% polyamide/21% Lycra

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør undertøyet like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfy er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 46-01 EAN: I/A SKU2: I/A