Comfy Mono Floral Hipster Cotton

343 vurderinger

249 kr inkl. mva.


Comfy Mono Floral Hipster Cotton

Få 150 kr gavekort du kan bruke på dette produktet!
Gavekortet gjelder pr. produkt/kan brukes flere ganger. Sjekk mailen din!

Vis Størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringMonokrom blomsterhipster med sort waistband og hvit logo.
Klassisk helhvit, manglende logotråd. Hipster cut. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Wood - det perfekte hverdagsundertøyet! Ekstra myk og miljøvennlig, fremstilt av Tencel® bøkefiber. Wood-serien puster godt og har selvfølgelig den umiskjennelige Comfy komforten.

Supermyk med avkjølende effekt, men med høyere vannopptak enn bomull, så kan bli klamt på varmere dager eller ved fysisk aktivitet. Tencel® modal er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter.

45% modal/45% cotton/10% Lycra

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør undertøyet like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 38-12 EAN: I/A SKU2: I/A