Cotton – 2 x Black Rose & 2 x Red Charcoal

1800+ solgte557 kr rabatt
3438 vurderinger

1116 kr 559 kr inkl. mva.


Cotton - 2 x Black Rose & 2 x Red Charcoal

Comfyballs Black Rose Cotton × 2

Klassisk sort stoff med ekte rød waistband. Vår mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Red Charcoal Cotton × 2

Dyp rød med noe nedtonet waistband, satt i produksjon etter press fra kunder! Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringGi deg selv boxere som matcher!

Inneholder:

2x Comfyballs Black Rose Cotton

2x Comfyballs Red Charcoal Cotton

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

92% cotton/8%Lycra

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.