Comfyballs Starter Pack

3300+ solgte308 kr rabatt
39 vurderinger

837 kr 529 kr inkl. mva.


Comfyballs Starter Pack

Comfyballs Ghost Black Cotton

Ghost Black er for deg som ikke liker kontraster. Manglende logotråd gjør at du kan gå (nesten) under cover.

Comfyballs Black Rose Cotton

Klassisk sort stoff med ekte rød waistband. En av våre første modeller. Cotton er vår bestselgende serie som gir deg alt du trenger i en god hverdagsboxer.

92% cotton / 8% Lycra

Comfyballs Pitch Black Wood

Klassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, ekstremt populær fargekombo.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloUsikker på hvilken boxer du skal velge? Vi har satt sammen en liten pakke med hva som selger best akkurat nå! I denne pakken vil boxerne alltid rullere så du får den beste dealen på Comfyballs.no.

Med over 800.000 solgte boxere i Norden begynner vi å mistenke at vi har klart å knekke koden for undertøy. Hva er spesielt med akkurat Comfyballs? Comfyballs er en norskutviklet boxer. Motivert av manglende funksjonalitet og nytenkning innenfor undertøy for menn begynte produktutviklingen i Oslo, i begynnelsen av 2012. Ingen boxere på markedet holdt godt nok utstyret på plass, særlig ved aktivitet / sport, og vi så at det var rom for en betydelig forbedring. Vi famlet litt i starten, med intrikate løsninger som vanskelig lot seg masseprodusere. Etter mye feiling og en rekke prototyper nådde vi målet vårt og fant den ultimate passformen. Gjennom denne reisen har vi tatt med oss det som fungerte for å lage den mest comfy boxeren verden noensinne har sett. Hva gjør Comfyballs så comfy? Comfyballs  er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper. Fronten på boxeren ,PackageFront, er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene, noe som forhindrer unødvendig oppvarming av ballene. Dette er nøkkelen til ultimat komfort. Formsydde paneler kombinert med innovativ og unik bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

SKU: 99-09 EAN: 99-09 SKU2: 99-09