Comfyballs Starter Pack

3700+ solgte308 kr rabatt
39 vurderinger

837 kr 529 kr inkl. mva.


Comfyballs Starter Pack

Comfyballs Ghost Black Cotton

Ghost Black er for deg som ikke liker kontraster. Manglende logotråd gjør at du kan gå (nesten) under cover.

Comfyballs Black Rose Cotton

Klassisk sort stoff med ekte rød waistband. En av våre første modeller. Cotton er vår bestselgende serie som gir deg alt du trenger i en god hverdagsboxer.

92% cotton / 8% Lycra

Comfyballs Pitch Black Wood

Klassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, ekstremt populær fargekombo.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloUsikker på hvilken boxer du skal velge? Vi har satt sammen en liten pakke med hva som selger best akkurat nå! I denne pakken vil boxerne alltid rullere så du får den beste dealen på Comfyballs.no.

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 99-09 EAN: 99-09 SKU2: 99-09