Sett litt farge på hverdagen!

Nyhet578 kr rabatt

1156 kr 578 kr inkl. mva.


BESTILL NÅ – ÅRETS BESTE TILBUD


KAMPANJEN AVSLUTTES OM

Comfyballs Spruce Green Cotton

Gran-grønn med mellomblå logofarge. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Ghost Flame Orange Cotton

Rolig oransje med manglende logotråd. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Spring Bud Navy No Show Cotton

Comfyballs Ghost Plasma Hybrid Performance

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringSett litt farge på hverdagen! Liker du farger? Isåfall har vi pakken for deg!
Pakken inneholder 3x Cotton og 1xPerformance.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!
Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt! Performance er spesielt velegnet til all slags sport og trening. Modellen er myk og lett samtidig som den tåler selv de tøffeste øktene. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.
Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.


Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.