Performance – 6 x Plasma Red SL

1015 kr rabatt

1914 kr 899 kr inkl. mva.


Performance - 6 x Plasma Red SL

SISTE SJANSE! 🔥
Pakketilbudene med 6 boxere varer bare litt til.

Comfyballs Plasma Red Performance SL × 6

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringSignalrød med rustrødt waistband med kontrastlogo.
Inneholder:

6x Comfyballs Plasma Red Performance SL

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt! Performance er spesielt velegnet til all slags sport og trening. Stoffet er mykt, lett (ca. 165 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Denne Performance-varianten har et mesh-panel mellom lårene som gir ekstra god pusteevne der det blir varmest under trening.

84% polyester/16% Lycra

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.