Performance – 3 x Pitch Black Pocket

408 kr rabatt

957 kr 549 kr inkl. mva.


Performance - 3 x Pitch Black Pocket

SISTE SJANSE! 🔥
Pakketilbudene med 6 boxere varer bare litt til.

Pitch Black Performance Pocket × 3

Klassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, grå utvendig sidelomme på høyre side. PackageFront®. Helårs trenings- og konkurranseprodukt. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringKlassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, grå utvendig sidelomme på høyre side. PackageFront®. Helårs trenings- og konkurranseprodukt. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.