Comfyballs – Farsdagspakken


897 kr 599 kr


Bare velg størrelsen og gled deg til denne lille overraskelsen dukker opp i posten! (PS: Vi anbefaler å gå for den lange modellen)


Comfyballs Navy Tangerine Cotton

En av våre mest ikoniske variasjoner av den kjente Cotton-modellen. En pillar i enhver undertøysskuff!

LongRegular
SMLXL2XL3XL
Nullstill

Comfyballs Charcoal Viper Performance

Mørkegrå kontrast til et giftig grønt waistband? Sign us up. Hvis ikke du får tittelen "King Cobra" fremover, så tar vi skylden!

LongRegular
SMLXL2XL3XL
Nullstill

Comfyballs Pitch Black Performance SL

Den ultimate boxer! Superlight-serien er fullspekket av teknologi som sikrer maksimal teknisk ytelse.

LongRegular
SMLXL2XL3XL
Nullstill

På lager

Størrelsesguide

Søndag 11. november er det farsdag, og det er jo en ypperlig anledning til å vise fedrene rundt oss at vi bryr oss om dem. Som alle vet er det få ting som er bedre enn nytt undertøy, derfor har vi gjort hva vi kan og satt sammen en pakke som vi er sikre på at alle fedre der ute vil sette skikkelig pris på! Her får du tre modeller som gir hele spekteret til Comfyballs.

  • Performance definitivt den riktige boxeren for deg når du skal prestere ditt beste. Dette er en pustende modell som gjør den utmerket til trening og konkurranse.
  • Cotton, vår velkjente klassiker som satt oss på kartet, er en stor oppgradering av enhver dagligdags boxer.
  • Superlight er en superlett og teknisk bokser for ytelse. Her har du en modell som puster suverent og gir deg det ultimate av undertøy for konkurranse.

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.