Cotton-favorittene

Nyhet558 kr rabatt

1116 kr 558 kr inkl. mva.


BESTILL NÅ – ÅRETS BESTE TILBUD


KAMPANJEN AVSLUTTES OM

Comfyballs Ghost Black Cotton

Ghost Black er for deg som ikke liker kontraster. Manglende logotråd gjør at du kan gå (nesten) undercover. PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Spruce Green Cotton

Gran-grønn med mellomblå logofarge. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Spring Bud Navy No Show Cotton

Comfyballs Ghost Flame Orange Cotton

Rolig oransje med manglende logotråd. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringOver 800.000 solgte! Vår desidert mest solgte serie. I pakken har vi samlet utvalgte Cotton-favoritter.
Visste du at Cotton har 4,5/5 i kundescore med nesten 4000 vurderinger?

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!
PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.
Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.


Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.