Comfyballs – Boxere som matcher slipset

Nyhet934 kr rabatt

2033 kr 1099 kr inkl. mva.


Comfyballs Pitch Black Wood

Klassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, ekstremt populær fargekombo. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Grey Melange Sunset Wood

Vår mykeste modell i det super-komfortable stoffet Tencel Modal™. Gråmelert med fargeavstemt waistband, lys oransje logo. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Comfyballs Ghost Flame Orange Cotton

Rolig oransje med manglende logotråd. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Navy No-Show Cotton

Virkelig undercover! Ekte navy-blå (meget mørk, dyp blå i sollys) og totalt manglende logo. PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Merlot Plum Cotton

Dyp mørk merlot med nedtonet mørk kontrastlogo. Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Ghost White Cotton

Ghost White er for deg som ikke liker farger. Manglende logotråd gjør at du kan gå (nesten) under cover. PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Mellow Yellow Performance SL

Verdens letteste boxer i verdens mest aggressive fargepalett! Seriøst gul for deg som liker farger! PackageFront®. Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Litt tightere enn normale Performance.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringEn fordel skal videomøter ha – det er kun øvre halvdel som synes! Derfor har vi funnet boxerne som matcher slipset ditt – så du føler deg fresh i speilet og blir tatt seriøst i andre enden av videomøtet. Skulle du slumpe til å reise deg under møtet, vil det i hvert fall se stilig ut!

Inneholder:

1x Comfyballs Pitch Black Wood

1x Grey Melange Sunset Wood

1x Comfyballs Ghost Flame Orange Cotton

1x Comfyballs Navy No-Show Cotton

1x Comfyballs Merlot Plum Cotton

1x Comfyballs Ghost White Cotton

1x Comfyballs Mellow Yellow Performance SL

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

Wood - ekstra myk og miljøvennlig! En serie laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Tencel® bøkefiber. Denne har et litt tyngre stoff som gir deg en deilig og noe varmere følelse. Wood-serien puster godt og har selvfølgelig den umiskjennelige Comfyballs komforten.

Supermyk med avkjølende effekt, men med høyere vannopptak enn bomull, så kan bli klamt på varmere dager eller ved fysisk aktivitet. Tencel® modal er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter.

45% modal/45% cotton/10%Lycra

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 92% cotton/8%Lycra

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.