Comfyballs – Ingen dag er lik

Nyhet874 kr rabatt

2073 kr 1199 kr inkl. mva.


Comfyballs Red Charcoal Cotton

Dyp rød med noe nedtonet waistband, satt i produksjon etter press fra kunder! Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Ghost Olive Wood

Olivengrønn. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Comfyballs Charcoal Flame Orange Cotton

En bestselger fra forrige høstkolleksjon som forble i sortimentet grunnet suveren etterspørsel! Charcoal stoff med rolig oransje logo kontrast. PackageFront®.  Perfekt til daglig bruk.

Grey Melange Sunset Wood

Vår mykeste modell i det super-komfortable stoffet Tencel Modal™. Gråmelert med fargeavstemt waistband, lys oransje logo. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Comfyballs Pitch Black Wood

Klassisk sort waistband med grå Comfyballs-logo, ekstremt populær fargekombo. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Comfyballs Mellow Yellow Performance SL

Verdens letteste boxer i verdens mest aggressive fargepalett! Seriøst gul for deg som liker farger! PackageFront®. Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Litt tightere enn normale Performance.

Comfyballs Sunset Orange Blue Performance

Dyp mørk oransje med blå logotråd. PackageFront®. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers levering“Hvordan er en vanlig dag på jobben?” spør folk. “Ingen dag er lik” svarer du. Om du kjenner deg igjen i dette, er denne Home Office pakken for deg! Med 7 ulike boxere kan du være sikker på god variasjon i dagene allerede når du tar på deg det første plagget. Vi har heldigvis et bredt utvalg av boxere, her har vi samlet våre 7 favoritter.

Inneholder:

1x Comfyballs Red Charcoal Cotton

1x Comfyballs Ghost Olive Wood

1x Comfyballs Charcoal Flame Orange Cotton

1x Grey Melange Sunset Wood

1x Comfyballs Pitch Black Wood

1x Comfyballs Mellow Yellow Performance SL

1x Comfyballs Sunset Orange Blue Performance

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

92% cotton/8%Lycra

Wood - ekstra myk og miljøvennlig! En serie laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Tencel® bøkefiber. Denne har et litt tyngre stoff som gir deg en deilig og noe varmere følelse. Wood-serien puster godt og har selvfølgelig den umiskjennelige Comfyballs komforten.

Supermyk med avkjølende effekt, men med høyere vannopptak enn bomull, så kan bli klamt på varmere dager eller ved fysisk aktivitet. Tencel® modal er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter.

45% modal/45% cotton/10%Lycra

Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt! Performance er spesielt velegnet til all slags sport og trening. Modellen er myk og lett samtidig som den tåler selv de tøffeste øktene. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.
Stoffet er mykt, lett (ca. 165 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.
84% polyester/16% Lycra

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter