Comfyballs – 4 x Kolleksjon mix

800+ solgte557 kr rabatt
3438 vurderinger

1116 kr 559 kr inkl. mva.


Comfyballs - 4 x Kolleksjon mix

Comfyballs Red Charcoal Cotton

Dyp rød med noe nedtonet waistband, satt i produksjon etter press fra kunder! Mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Comfyballs Mellow Yellow Performance SL

Verdens letteste boxer i verdens mest aggressive fargepalett! Seriøst gul for deg som liker farger! PackageFront®. Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Litt tightere enn normale Performance.

Comfyballs Ghost Olive Wood

Olivengrønn. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Comfyballs Navy Racing Red Performance

Ekte navy (nesten sort, dyp blå i sollys) med knallrød kontrastlogo. PackageFront®. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringHvorfor velge en kolleksjon når du kan velge alle? Denne pakken er proppet full med flere av våre mest populære modeller innenfor våre fire kategorier: Cotton, Superlight, Wood og Performance.

Pakken inneholder:
1x Red Charcoal Cotton

1x Mellow Yellow Superlight

1x Ghost Olive Wood

1x Navy Racing Red Performance

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.