Comfyballs – 4 x No-Show Cotton Black

Nyhet600 kr rabatt

1216 kr 616 kr inkl. mva.


Comfyballs Black No-Show Cotton × 4

Virkelig undercover! Dyp sort og totalt manglende logo. Etter stor pågang fra kunder har vi endelig laget en boxer som er helt anonym, men innehar samme komfort som Comfyballs er kjent for.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringMannuarsalget klinker til med en 4-pack av vår kundefavoritt, No-Show Cotton Black. Boxeren har ingen logotråd eller synlig branding, men har all komfort vi er kjent for!

Inneholder 4 stk Comfyballs No-Show Cotton Black

Cotton – det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.