Performance – 3 x Charcoal Viper

408 kr rabatt

957 kr 549 kr inkl. mva.


Performance - 3 x Charcoal Viper

SISTE SJANSE! 🔥
Pakketilbudene med 6 boxere varer bare litt til.

Comfyballs Charcoal Viper Performance × 3

Charcoal med bitende logokontrast! PackageFront®. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

På lager

Gratis frakt: 2-3 dagers leveringDe perfekte boxerne for de hardeste treningsøktene!

Inneholder:

3x Comfyballs Charcoal Viper Performance

Performance, er helt perfekt for når du trenger ytelse. Her får den boxer som puster suverent og er laget for å holde følge med deg gjennom alt av trening.

PS. Lurer du på hvilken lengde du skal velge? Les vår størrelsesguide her.

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.